DUDI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 270 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dudi. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 21:26 Snel en goed! Ik vind ‘thuisbezorgd’ een slechte app. Bestelling had ik niet compleet, het + niet duidelijk werkt. De € 0,25 voor iDeal vind ik ook niet netjes. Thuisbezorgd pakt al zoveel van de ondernemers en schaamteloos ook van hun klanten.
17 okt 2022 om 22:07 Zoals altijd heerlijke pizza's en op tijd bezorgd
20 sep 2022 om 20:26 Eten was koud. Pizza's erg klein. En kapsalon had geen smaak
21 aug 2022 om 9:49 Dit was niet te eten voor wat je er voor betaaald niet te vreten
15 aug 2022 om 0:00 heerlijk gegeten, goed warm bij levering. opmerking genoteerd om bij levering mij even te bellen, dit werd ook gedaan.
21 jul 2022 om 21:01 Vind het persoonlijk te lang dat je 90 minuten moet wachten terwijl er bij bestellen staat 30/55 minuten. De friet was erg hard deze niet gegeten maar zelf maar wat friet gebakken . Je verwacht toch wel iets voor 35 euro voor een mix schotel.
18 jul 2022 om 11:59 Service was vriendelijk en ruim binnen de tijd van aangegeven tijdstip Ik vond het eten veel te zout en vlees (kipstukjes) erg droog rare smaak(maar dat kan persoonlijk zijn) Ik had voor het eerst bij dit eetpunt besteld maar was ook de laatste keer.
17 jul 2022 om 23:45 Very bland and dry, extremely chewy schnitzel. Not very fresh. Surprised the score was so high. Friendly delivery guy and quick delivery but the food was sub-par. Would like to point out; Please don't put the isolated bag on the customer's car :)
10 jul 2022 om 20:48 meer dan 2,5 uur gewachten! Eten- Afschuwelijk!!!
10 jul 2022 om 18:28 Gisteravond voor de eerste keer besteld. Heerlijke verse pizza... vers zacht deeg en rijk belegd. Net alsof die van een pizzaria kwam, heeeerlijk!! Ook de kapsalon was heerlijk. Wij bestellen vanaf nu alleen nog maar hier!
3 jul 2022 om 19:17 Pizza redelijk, beetje klein en redelijk warm. Shoarma schotel smaakte wel ok, ook redelijk warm. Bezorgen duurde 1,25 uur na bestellen. Prijs kwaliteit ok. Hebben beter gehad maar ook zeker veel slechter.
2 jul 2022 om 19:19 Lekker gegeten en nog goed warm ondanks dat het toch een 20 minuutjes reistijd is.